Cath Luyten in ziekenhuis na opnames

Foto: Peter De Smedt

Hoewel Cath Luyten meestal bedankt voor panelshows of programma’s met collega-BV’s, wist de regisseur van het programma ‘Celebrity Masterchef Vlaanderen’ haar toch te overtuigen om deel te nemen aan het programma.

Eerder waagde Cath ook al eens haar kans in ‘De Slimste Mens’, en ook daar heeft ze nooit spijt van gehad, zo zegt ze in Primo. Al blijft die opnameperiode haar wel tot op de dag van vandaag bij. Cath werkte deze af terwijl ze zwaar ziek was, zo blijkt. “Ik herinner me nog goed dat ik tijdens de laatste opname 39 graden koorts had, wat later te wijten bleek aan een longontsteking.”

Na die opnames belandde het VRT-gezicht dan ook in het ziekenhuis. “Ik moest daar toen een week blijven”, blikt Cath terug. “Ironisch genoeg werd de eerste aflevering van ‘De Slimste Mens’ waarin ik te zien was uitgezonden terwijl ik in het ziekenhuis lag. Ik zag er bleek en uitgeput uit en de Portugese verpleegster die voor me zorgde, kon niet geloven dat ik de persoon was die op het scherm verscheen. Dus ja, het vergt wel wat van een mens”, lacht ze.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.