Hier bracht Arnout Hauben afgelopen zomer zijn vakantie door

ByLisa Paulussen

14 oktober 2023
Arnout Hauben - © VRTArnout Hauben - © VRTArnout Hauben - © VRT

Afgelopen zomer trok tv-maker Arnout Hauben samen met zijn echtgenote Mieke en hun kinderen op vakantie naar het Spaanse eiland Menorca. In Story blikt hij terug op die vakantie.

“Menorca is een prachtig eiland, hé. Ik ontdekte het tijdens mijn programma ‘Dwars door de Middellandse Zee’ en sindsdien hebben de Balearen mijn hart gestolen”, vertelt hij. “Het is een groene long met prachtige ruwe landschappen en nog redelijk ongerept. De bevolking is nog authentiek en het paard staat er centraal. Je moet vaak een beetje moeite doen om op de plekken te komen die je wilt zien. Maar de beloning achteraf is dan ook navenant!”, meent hij.

“Ik heb samen met de kinderen fantastische wandeltochten gemaakt. Daarvoor moesten we vroeg uit de veren, want na de middag werd het gewoon te warm om nog veel te stappen. Als beloning konden we dan zwemmen in baaitjes waar nauwelijks toeristen komen. Een supertoffe vakantie”, aldus Arnout.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.