Cleymans & Van Geel en Pommelien Thijs & Jaap Reesema brachten optreden op De Strafste Schooldag

Cleymans en Van Geel - © VRT - Sarah DaemsCleymans en Van Geel - © VRT - Sarah DaemsCleymans en Van Geel - © VRT - Sarah Daems

Vandaag, op donderdag 20 mei, vond op MNM De Strafste Schooldag plaats met optredens van Cleymans & Van Geel en Pommelien Thijs & Jaap Reesema. Zij mochten zes scholen in Vlaanderen gelukkig maken met een liveconcert.

Dit jaar vierde MNM alle Straffe Scholen en Straffe Schoolhelden doorheen Vlaanderen. Uit alle inschrijvingen werden er zes scholen gekozen waar de MNM-DJ’s Laura Govaerts, Esther Nwanu, Wanne Synnave en Kawtar Ehlalouch langs gingen. Deze scholen werden getrakteerd op een concert van Cleymans & Van Geel, Pommelien Thijs & Jaap Reesema en DJ-sets van MNM Start to DJ-winnaars 5napback en Voltage.

“Onze zesdejaars hebben dit schooljaar àlles gedaan om de derde- en vierdejaars een leuke tijd te bezorgen, dus ik wilde hen nu ook eens in de bloemetjes zetten.”

Eline Claes, leerkracht in bovenbouw Sint-Michiel in Leopoldsburg

“Alle zesdejaars staan hier vandaag samen, dat is voor ons heel speciaal na zo’n jaar. We hebben ons dit jaar vooral bezig gehouden met andere leerlingen een leuke tijd te bezorgen. We hebben bijvoorbeeld voor de vierdejaars een uitstap naar een museum georganiseerd . Het is dus heel fijn dat wij nu ook iets krijgen en gewoon kunnen genieten, en eens goed kunnen feesten.”

Zesdejaars Janne en Noa van bovenbouw Sint-Michiel in Leopoldsburg

Ontdek hieronder de zes scholen waar MNM langskwam.

  • Sint-Jan Berchmansinstituut in Puurs
  • Damiaaninstituut Aarschot 
  • Stella Matutina in Wuustwezel
  • Bovenbouw Sint-Michiel in Leopoldsburg 
  • Spes Nostra in Heule 
  • Sint Jozef Geel – Kogeka 

Beluister het liveconcert van Jaap Reesema & Pommelien Thijs via deze link.
Beluister het liveconcert van Cleymans & Van Geel via deze link.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.