Quantcast
Radio

Coldplay is nieuwe nummer 1 in MNM 1000

De dertiende editie van de MNM 1000 eindigde met een verrassing, want Coldplay stoot met Viva La Vida Niels Destadsbader van de troon.

Vanavond vond de apotheose van de MNM 1000 plaats. De top tien was geen herhaling van vorig jaar, maar een stoelendans. Coldplay is met Viva La Vida de nieuwe nummer 1 in de lijst, gevolgd door Bohemian Rhapsody van Queen en In The End van Linkin Park.

Opvallend is dat meer dan de helft van de nummers in de lijst van 2010 of later zijn met Easy On Me van Adele als meest recente nummer in de lijst. Måneskin met Beggin haalt als nieuwkomer de vijftiende plaats en Olivia Rodrigo staat met Drivers Licence op de tiende plaats. Er zijn daarnaast 147 nieuwkomers, waarvan er vijf nieuwe nummers op naam van ABBA staan.

Naar aanloop van de MNM1000 kregen de MNM-DJ’s de hele week versterking van bekend volk. Niemand minder dan Gert Verhulst presenteerde samen met Peter Van de Veire de Grote Peter Van de Veire Ochtendshow. En ook Sander Gillis had iedere dag het gezelschap van een bekende co-presentator: Pommelien Thijs, Laura Tesoro, Aster Nzeyimana, Metejoor en Kim Van Oncen.

Ontdek hieronder de top tien:

  1. Viva La Vida Coldplay
  2. Bohemian RhapsodyQueen
  3. In The End Linkin Park
  4. Verover Mij Niels Destadsbader
  5. Dancing Queen ABBA
  6. PerfectEd Sheeran
  7. Wake Me UpAvicii
  8. Someone Like You Adele
  9. Blinding Lights The Weekend
  10. Drivers LicenseOlivia Rodrigo

Toon meer

Gerelateerde berichten