Daarom botste het tussen Michel Van den Brande en Marie-Anne De Nil

Foto: Mudoo.be

Toen hij ontdekte dat ook Marie-Anne De Nil te zien zou zijn in ‘The Sky Is The Limit All Stars’ op Play4, trok stellingenbouwer Michel Van den Brande nogal fel van leer op zijn sociale media. Daar dreigde hij zelfs zich terug te trekken uit het programma “als die dikkenek met haar saucissen ook meedoet”.

“Ik denk dat ik me wat tekortgedaan voelde”, legt Michel uit aan Dag Allemaal. “Ik had Marie-Anne voorgesteld aan Peter Boeckx van ‘The Sky Is The Limit”. Ik vond dat ze mij daarvoor wat erkenning mocht geven. Maar toen ik wou langsgaan op een beurs en hoorde dat ze mij daar liever niet zag, is er in mijn hoofd een plomb gesprongen”, zegt hij.

Al zijn de strubbelingen inmiddels wel van de baan. “Ik besef nu ook dat bekvechten geen zin heeft. Maar ja, ’t ligt in mijn aard om explosief te reageren, dat zal wellicht nooit veranderen”, bekent hij schuld. “Ach, het heeft geen enkele zin om ambras te maken. Maar we zijn twee bazen. En twee kapiteins op één schip, dat botst, hé”, schetst hij de oorzaak van hun botsende karakters.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.