Dit zou Kristel Verbeke kopen als geld geen probleem meer was

ByLisa Paulussen

2 november 2023
Foto: Peter De Smedt

Samen met Kamal Kharmach helpt Kristel Verbeke gezinnen financiële orde te scheppen stellen om zo hun dromen te kunnen realiseren.

Reden genoeg voor Primo om de financieel bewust levende voormalig K3-zangeres eens te vragen welke droom ze zelf zou verwezenlijken, mocht ze zich over geld totaal geen zorgen meer hoeven te maken.

“Onze keuken is twintig jaar oud en aan vernieuwing toe. Daarover ben ik aan het onderhandelen met mijn man”, vertelt Kristel. “Mijn ultieme droom? Dat is een metersbrede koelkast zoals Kris Jenner van ‘The Kardashians’ er een heeft. “Die koelkast met doorzichtige deuren is zo groot én mooi gesorteerd dat het wel een mini supermarkt lijkt”, mijmert ze .

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.