Daarom kijkt Mathias Coppens niet naar zijn eigen tv-programma’s

ByLisa Paulussen

9 december 2023
De Omgekeerde Wereld met Mathias Coppens - © DPG MediaDe Omgekeerde Wereld met Mathias Coppens - © DPG MediaDe Omgekeerde Wereld met Mathias Coppens - © DPG Media

Hoewel zijn oudste kinderen Marcel en Lowis best fan zijn van ‘The Big Bang’, het nieuwe tv-programma van Mathias Coppens en zijn broer Staf, vormen de uitzendingen ervan nooit een gezellig familiemoment ten huize Coppens.

En daar heeft hij een goede reden voor, zo lezen we in Primo.

“Ik ga volledig voor een programma, maar eenmaal dat bedacht, gefilmd en gemonteerd is, laat ik het graag los” zegt Mathias. “Ik haal nog wel voldoening uit het feit dat mijn oudste zoon en dochter me komen vertellen dat ze naar ‘The Big Bang’ gekeken hebben en de aflevering leuk vonden. Maar als ik zou moeten meekijken naar het programma zou dat te veel aanvoelen als werken”, aldus de presentator.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.