De ideale work-out volgens Dina Tersago

ByLisa Paulussen

8 december 2023
Dina Tersago - © DPG MediaDina Tersago - © DPG MediaDina Tersago - © DPG Media

Ongetwijfeld is menige Vlaming het er roerend over eens dat VTM-gezicht Dina Tersago een figuur heeft om jaloers op te zijn. Al was er volgens de gewezen Miss België een periode waarin zo nog strakker stond dan vandaag.

Namelijk in 2014, toen ze samen met haar partner Wim zowat elk vrij moment in haar agenda opvulde met wat noeste fysieke arbeid op de bouwwerf van hun droomhuis.

“Bouwen of verbouwen is een ideale work-out, want ik heb toen wel wat extra spiermassa gekweekt”, klinkt het bij Dina in Story. “Wim en ik stonden allebei heel scherp, daar denken we weleens met heimwee aan terug”, lacht ze. “Maar ondertussen heb ik twee kinderen op de wereld gezet en is mijn lichaam dus wel wat veranderd. Die sixpack is geen must meer voor mij.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.