Daarom treedt Christoff niet meer op op kerstavond

ByLisa Paulussen

23 december 2023
Foto: Peter De Smedt

De maand december is razend druk voor zanger Christoff. Op de planning staan voor deze laatste maand van het jaar maar liefst 24 kerstconcerten én twee Tura-shows in het Sportpaleis. Al treedt hij sinds enkele jaren wel niet meer op op kerstavond.

“Vroeger deden we op kerstavond iets met de fans”, vertelt Christoff aan Dag Allemaal. “Dat deden we vijftien jaar op rij, maar toen overleed mijn grootmoeder plots”, zegt hij. “‘Ik heb mij altijd opgeofferd om anderen een mooie kerstavond te geven, maar nu kan ik zelf nooit meer Kerstmis vieren met mijn grootmoeder’, dacht ik.”

“Dat was de dag waarop wij beslisten: sorry, kerstavond is vanaf nu voor de familie en de grootouders die er nog zijn”, aldus Christoff.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.