‘De Buurtpolitie’-acteur is rugpatiënt

Foto: VTM

‘De Buurtpolitie’-acteur Kristof Verhassel, beter bekend als de empathische sociaal assistent Marco uit de reeks, is inmiddels al even de 40 voorbij. En dat betekent dat de ouderdomskwaaltjes zich stilaan laten voelen.

“Ik zit met een slechte rug”, zegt de acteur in Story. “En dat ik vorig jaar mijn huis verbouwd heb, doet daar natuurlijk ook geen goed aan”, beseft hij.”

“Ik ben voor 75 procent rugpatiënt en daar valt niets aan te doen”, gaat Kristof verder. “Maar ik moet ermee leven en dat doe ik dan ook”, besluit hij.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.