Dancing with the Stars: Nora Gharib en Lotte Vanwezemael buiten strijd door corona

Dancing With The Stars - © SBS BelgiumDancing With The Stars - © SBS BelgiumDancing With The Stars - © SBS Belgium

Nora Gharib en Lotte Vanwezemael moeten tijdelijk verstek geven in Dancing with the Stars door een coronabesmetting. Ze testten beiden positief en zullen bijgevolg zaterdag niet te zien zijn op de dansvloer. Volgens het reglement zouden ze na één week opnieuw de repetities kunnen hervatten.

De coronapandemie heeft nu ook enkele kandidaten van Dancing with the Stars getroffen. Nora Gharib testte positief op covid nadat ze op vakantie was in Dubai en Lotte Vanwezemael zit in quarantaine na een feestje op oudjaar. Beiden zijn zaterdag buiten strijd en zo blijven er vier van de zes deelnemers over.

Het dansavontuur van Nora en Lotte is nog niet voorbij, want volgens het reglement mag elke kandidaat maximaal één aflevering missen. Daarmee volgen ze het originele BBC-format, Strictly come dancing, waarin er onlangs ook een corona-uitbraak was. Na herstel mochten de kandidaten opnieuw de repetities hervatten en bij Dancing with the Stars is dezelfde regel van toepassing.

Indien ze langer dan één week afwezig zouden zijn, dan missen ze alsnog de wedstrijd, maar daar houdt Play4 voorlopig geen rekening mee. Ze bekijken de situatie van dag tot dag en gaan ervan uit dat beide kandidaten volgende week opnieuw aansluiten.

Dancing with the Stars, zaterdag 8 januari 2022 om 19.45 uur live op Play4 en GoPlay.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.