James De Musical: Deze zanger koppelde Willy Sommers aan zijn vrouw Cindy

Willy Sommers De Musical - © SBS BelgiumWilly Sommers De Musical - © SBS BelgiumWilly Sommers De Musical - © SBS Belgium

Willy Sommers is al meer dan 20 jaar samen met zijn Cindy, en daar zat een collega van hem voor iets tussen.

Op donderdag 5 januari wordt Willy Sommers getrakteerd op een musical door James Cooke. Ook zijn vrouw Cindy neemt plaats bij hen op de bank. Daar hebben ze het over hoe Cindy eerst een grote fan was van Willy, en hoe concullega Christoff matchmaker speelde tussen de twee.

Willy Sommers De Musical, donderdag 6 januari 2022 om 20.35 uur op Play4 en GoPlay.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.