De Cooke & Verhulst Show: Gilles De Coster blikt terug op tiende seizoen van De Mol

Gilles De Coster in De Cooke & Verhulst Show - © SBS BelgiumGilles De Coster in De Cooke & Verhulst Show - © SBS BelgiumGilles De Coster, De Cooke & Verhulst Show

In de Cooke & Verhulst Show is Gilles De Coster eerlijk over de omstandigheden in het tiende seizoen van De Mol en Metejoor krijgt een gouden plaat. Daarnaast vertelt Jan Jaap van der Wal waarom er de afgelopen vier jaar nooit een politicus van Vlaams Belang te gast was in De Ideale Wereld.

Het tiende seizoen van De Mol zorgde voor heel wat onverwachte wendingen die zelfs Gilles De Coster en de rest van de crew niet zagen aankomen. Na het vertrek van de gekozen mol Philippe brak kandidate Anke haar elleboog bij een sprong van een klif waardoor ze het spel onverwachts moest verlaten.

“Wij hadden geen plan B. Als Anke de mol was, was het boeken toe.”

Gilles De Coster

Naast Gilles De Coster is ook Jan Jaap van der Wal te gast. Hij onthult de reden waarom er vier lang nog geen enkele politicus te gast was in De Ideale Wereld. Naar eigen zeggen weigert hij om een politicus van Vlaams Belang een podium te geven.

Tot slot is er ook een muzikale verrassing, want Metejoor krijgt na drie MIA’s ook een gouden plaat. Als kers op de taart krijgt hij een verrassingsoptreden van zijn zus Lisa, zijn manager Hans en zijn vader. Ze brengen live zijn lievelingsliedje Three Little Birds van Bob Marley.

Bekijk hieronder de video’s:

Het finale seizoen van De Cooke & Verhulst Showelke maandag tot en met donderdag om 21.50 uur op Play4 en Goplay.be.

Lees ook: De Cooke & Verhulst Show: Brigitte Kaandorp zingt Zwaar Leven

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.