Lotte Vanwezemael in De Cooke & Verhulst Show - © SBS BelgiumLotte Vanwezemael in De Cooke & Verhulst Show - © SBS BelgiumLotte Vanwezemael, De Cooke & Verhulst Show

In De Cooke & Verhulst Show vertelt Lotte Vanwezemael dat ze slachtoffer is geweest van spiking: “Ik kon niet op mijn benen staan.” Daarnaast praat Steven Van Gucht over de nieuwe hepatitis-variant, kruipt Ingeborg terug in haar rol van Mariette van Winterrevue en komen Jelle De Beule, Rik Verheye en Wim Willaert hun nieuwe komische fictiereeks Nonkels voorstellen.

Een openhartige Lotte Vanwezemael in De Cooke & Verhulst Show, want ze getuigt dat ze ooit het slachtoffer is geworden van spiking. Zonder dat ze het wist, deed iemand drugs in haar drankje en daardoor kon ze niet meer op haar benen staan.

Naast Lotte is ook viroloog Steven Van Gucht aanwezig. Hij komt vertellen over de nieuwe hepatitis-variant waarvan in ons land het eerste geval bij kinderen is ontdekt. Volgens Van Gucht is het een vrij ernstige aandoening.

Het is niet allemaal kommer en kwel, want fans van komische fictie kunnen hun hartje ophalen op Streamz of binnenkort op Play4, met de nieuwe fictiereeks Nonkels. Niemand minder dan Jelle De Beule, Rik Verheye en Wim Willaert zullen er te zien zijn als drie broers en daarvoor ondergingen ze een enorme transformatie: “50% van de tijd was het leuk.”

Minister van Binnenlandse zaken Annelies Verlinden schrikt zich een hoedje wanneer Ingeborg plots in haar rol van Mariette uit Winterrevue naast haar komt zitten. Ze zingt ook haar grootste hit Door de wind, maar Gert & James hadden nog een verrassing in petto.

Tot slot wordt er vooruitgeblikt op het Eurovisiesongfestival 2022 in Italië met Jérémie Makiese die ons land binnen twee weken zal vertegenwoordigen met Miss You. Hij was echter geveld door stemproblemen doordat hij te veel gegeten heeft.

Bekijk hieronder de video’s:

Het finale seizoen van De Cooke & Verhulst Showelke maandag tot en met donderdag om 21.50 uur op Play4 en Goplay.be.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.