Van België tot Brazilië: I Can See Your Voice met wereldberoemde Bart Kaëll

I Can See Your Voice, met Bart Kaëll - © DPG MediaI Can See Your Voice, met Bart Kaëll - © DPG MediaI Can See Your Voice, Bart Kaëll

De West-Vlaamse ex-collega’s Helena en Anneke bepalen op zaterdag 30 april welke performer een duet mag zingen met hun groot idool Bart Kaëll in I Can See Your Voice

Presentator Jonas Van Geel wil weten of Bart zich bewust is van zijn bekendheid. De sympathieke zanger herinnert zich een leuke anekdote toen hij met Luc door Rio De Janeiro wandelde. Hij werd plots op straat herkend door een knappe Braziliaan. “Ik zocht meteen naar verborgen camera’s”, lacht hij.

Volgende 7 performers proberen deze week de kandidaten en het panel te overtuigen van hun zangkunsten: de creativo, de powervrouw, de singer-songwriter, de American girl, de afro dancer, de kleinkunstenaar en de advocaat.

Na alle eliminatierondes en het enthousiast advies van Ingeborg SergeantKamal KharmachKürt Rogiers en Vincent Fierens mag de laatste performer in duet met Bart Kaëll de wereldhit Zeil je voor het eerst zingen. Ambiance verzekerd! Maar of het moment suprême vals of mooi zal klinken, valt nog af te wachten.

I Can See Your Voice, zaterdag 30 april 2022 om 20.40 uur bij VTM en ook op VTM GO.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.