De grootste ergernissen tussen Junior Planckaert en zijn vriendin Pauline

ByLisa Paulussen

10 november 2023
Foto: VRT

Het minste wat je van Junior Planckaert en zijn vriendin Pauline kan zeggen, is dat de twee geen doorsneekoppel zijn. Zo staan hun social mediaprofielen niet vol met liefdesbetuigingen aan elkaar, integendeel zelfs. Hun laatste foto samen dateert al van voor afgelopen zomer.

Dit voedt de geruchten dat de twee na anderhalf jaar een punt achter hun relatie zouden hebben gezet. Dat hun relatie de nodige werkpunten kende, kon het weekblad Dag Allemaal zelf vaststellen toen het ter gelegenheid van hun 1-jarig jubileum met Junior en Pauline sprak. In dat gesprek gaven ze toe elk nog wel wat kleine ergernissen te hebben ten opzichte van elkaar.

“Mijn jaloezie leidt soms tot kleine discussies”, klonk het bij Pauline. “Junior geeft me ook niet genoeg bevestiging. Daar kan ik me aan ergeren.” Waarop Junior reageerde met: “En ik erger me er dan weer aan dat ze me voortdurend wil aanraken als een hondje.” Samenwonen, laat staan kinderen, dat plan leek dan ook zeker niet voor meteen. “Ik geniet ervan om alleen te zijn. Ik heb daar ook echt nood aan”, zei Junior daarover. Intussen is het nog maar de vraag of het ooit nog wel zover komt voor hen samen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.