De Grote Peter Van de Veire ochtendshow lanceert vaccinatiesoundtrack

MNM - © VRTMNM - © VRTMNM - © VRT

Wil je je laten vaccineren of niet? Da’s je eigen keuze. Maar bij MNM willen ze opnieuw samen dingen doen. Op reis gaan. Feesten. En dat lukt alleen als we die spuit halen. 

Dus dachten Peter, Kawtar, Wanne en Jasper (Omdat Het Kan Soundsystem): laten we een catchy song maken! Met een paar vette knipogen, goeie beats en een zeer herkenbare sound. Een song die zeer meezingbaar is en je perfect kan opzetten als je je vaccinatie haalt.

Ontdek de song hieronder. Want: gevaccineerd is niet verkeerd!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.