De Mol: Lennart heeft nog geen kostuum voor de finale

De Mol - © SBS BelgiumDe Mol - © SBS BelgiumDe Mol - © SBS Belgium

Zondag komen we eindelijk na acht weken te weten wie de mol is en wie zich de winnaar mag noemen. Naar goede gewoonte zijn alle drie de finalisten elegant gekleed, maar Lennart heeft geen kostuum mee.

Vlak voor de finale gaat hij samen met Sven shoppen in hartje Berlijn.

Lees ook: Niemand zit op het juiste spoor in de finale van De Mol

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.