Quantcast
EntertainmentZomer 2021

De Omgekeerde Wereld deze zomer pas terug op VTM

Deze week werden de eerste 3 afleveringen van De Omgekeerde Wereld uitgezonden op VTM. De quiz ging afgelopen maandag van start met 348.874 kijkers en eindigde woensdag met de helft minder, namelijk 176.000 kijkers

Daarom hebben ze bij VTM besloten om de andere afleveringen van De Omgekeerde Wereld uit te stellen tot deze zomer. Het quizmasterdebuut van Mathias Coppens is hierdoor van korte duur.

“We blijven het uitzendschema voortdurend optimaliseren en willen De Omgekeerde Wereld meer zuurstof geven op een ander uitzendmoment deze zomer. Het is een amusante quiz waar we sterk in geloven”

Maarten Janssen, netmanager VTM

De plek van De Omgekeerde Wereld wordt ingenomen door herhalingen en nieuwe afleveringen van Alloo. Op maandag 19 april kan u om 21.40 uur kijken naar een herhaling van Rijker Dan Je Denkt? en dinsdag 20 april staat een herhaling van Ik Vertrek uit Vlaanderen gepland. Woensdag 21 april wordt een nieuwe aflevering van Alloo uitgezonden.

Wanneer De Omgekeerde Wereld wordt uitgezonden in de zomer is momenteel nog niet geweten. De drie uitgezonden afleveringen zijn terug te bekijken op VTM GO.

Toon meer

Rune Meskens

Hoofdredacteur

Gerelateerde berichten