Dennis uit Blind Getrouwd krijgt slecht nieuws: “Hopelijk de laatste keer”

Nathalie & Dennis in Blind Getrouwd - © DPG MediaNathalie & Dennis - © DPG MediaNathalie & Dennis in Blind Getrouwd - © DPG Media

Dennis Volckaerts uit ‘Blind Getrouwd’ zit nog steeds in het sukkelstraatje, hij werd woensdag in het ziekenhuis opgenomen. De man werd woensdag alweer geopereerd en dat aan zijn rechterknie.

Dennis was enkele jaren geleden te zien in ‘Blind Getrouwd’ en daar trouwde hij met Nathalie. Helaas bleef dat huwelijk niet duren, een scheiding was niet te vermijden. Dennis zat echter niet stil en stelde zijn hart opnieuw open.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.