Stopt Jeroen Meus met Dagelijkse Kost? Presentator deelt straf nieuws

Jeroen Meus - © VRT

Aan alles komt een einde bij het begin van de zomer, dus ook aan het dertiende seizoen van ‘Dagelijkse Kost’. Mist u het dagelijkse programma van Jeroen Meus op VRT1 ook? Wij snappen u volledig.

Jeroen Meus maakt al vele jaren de lekkerste gerechten op de nationale televisie en wat ons betreft mag hij dat nog jaren doen. Er werden ondertussen al 3.3687 afleveringen uitgezonden en Meus heeft nog steeds inspiratie om verder te doen.

Op Instagram deelde hij alvast een screenshot van de planning voor de eerste week van september, want jawel: Jeroen Meus maakt nog een veertiende seizoen van ‘Dagelijkse Kost’. Dat nieuwe seizoen start op maandag 4 september, laat Jeroen Meus weten. Die week staat er onder andere kalkoenschnitzel op het menu. Maar beginnen doet Jeroen Meus met ‘Smeus van Meus’.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.