Derde seizoen van Dertigers vanaf april op Eén

Dertigers seizoen 3 - © VRTDertigers seizoen 3 - © VRTDertigers seizoen 3 - © VRT

Vanaf maandag 5 april zendt Eén het derde seizoen van de populaire reeks Dertigers uit. De avonturen van dertigers en Antwerpenaren Pieter, Nora, Tinne, Bart, Alex en Saartje zijn zes weken lang te volgen op Eén. De reeks is vanaf 5 april meteen te volledig te bekijken op VRT NU.

Pieter, Nora, Tinne, Bart, Alex en Saartje zijn al bevriend sinds hun studententijd in het bruisende Antwerpen, maar de eens zo hechte groep dertigers krijgt het moeilijk. Zonder veel uitleg verbrak Saartje haar relatie met Pieter en keerde, onder dwang van Pieters ex An, terug naar Londen. De vrienden moeten dan ook recht krabbelen na haar onverwachte vertrek. Omdat niemand de ware reden van haar vertrek kent, krijgt Saartje veel onbegrip. Ze heeft namelijk een geheim dat ze wil bewaren om Pieter en zijn zoontje Lucas te beschermen.

Ook Tinne krijgt een opdoffer. Net nu Bart en zij beslist hadden om uit elkaar te gaan, blijkt ze zwanger te zijn. Tinne heeft dan ook schrik om dit nieuws aan Bart te vertellen. Hoe zal hij reageren? Daarnaast zorgt haar onverwachte zwangerschap ook voor verdeeldheid in de groep. Alex en Elias zijn volop hun trouwfeest aan het voorbereiden, maar hun kinderwens steekt steeds feller de kop op. Bij hen zijn kinderen niet zo vanzelfsprekend.

Voor Nora lijkt het allemaal goed te gaan, ze is dolverliefd op Hans en het contact met plusdochter Claire loopt perfect. Toch zorgt het leeftijdsverschil tussen haar en Hans voor twijfels en blijken ze elk andere verwachtingen te hebben van het leven.

Dertigers: vanaf 5 april 2021, van maandag tot en met donderdag om 21.25 uur op Eén en volledig te bekijken via VRT NU.

(Her)bekijk het eerste en twee seizoen via deze link.
Dertigers is een programma van Warner Bros voor Eén.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.