Quantcast
Najaar 2021

Deze 16 kandidaten gaan de strijd aan in nieuw seizoen van 1 jaar gratis

Vanaf donderdag 2 december zendt Eén het nieuwe seizoen van 1 jaar gratis uit. 16 kandidaten strijden om een gratis netto jaarloon van de best verdienende deelnemer. Wie gaat er met de felbegeerde hoofdprijs aan de haal en wat is het hoogste netto jaarloon?

Thomas Vanderveken is opnieuw quizmaster van dienst in het nieuwe seizoen van 1 jaar gratis, een bikkelharde quiz waarin 16 kandidaten kans maken op een gratis netto jaarloon van de beste verdienende deelnemer.

De quiz bestaat, net zoals vorige jaren, eerst uit drie gewone rondes. De drie kandidaten met het minste punten moeten het tegen elkaar opnemen in de vuurproef. Nadien volgt het cijferduel met de twee laatste deelnemers om uit te maken wie van hen het programma moet verlaten. Wie in het spel blijft tot het einde, gaat met het gratis netto jaarloon aan de haal.

Ontdek hieronder de 16 kandidaten:

Griet (53) – Witloof-exporteur uit Brussel

Griet (53) - © VRT
Griet (53) – © VRT

Griet nam het bedrijf over van haar vader en exporteert witloof, en ook andere groenten zoals prei en schorseneren, naar verre bestemmingen. Ze woonde al eerder twee jaar in Tokio en is de kleinste van de groep.

Thomas (23) – Lector Italiaans UGent uit Moorsele

Thomas (23) - © VRT
Thomas (23) – © VRT

Thomas dompelt zijn studenten onder in de Italiaanse taal en is ook een liefhebber van alles wat Italië te bieden heeft. Daarnaast gaat hij zwemmen, speelt tennis en spike-ball en werkt hij als leraar Nederlands voor anderstaligen.

Saskia (42) – pensioenconsultant uit Vilvoorde

Saskia (42) - © VRT
Saskia (42) – © VRT

Saskia is goed in wiskunde en kan iedereen ook haarfijn uitleggen hoe je best je pensioen opbouwt. Ze is getrouwd en heeft drie kinderen. In haar vrije tijd maakt Saskia keramiek, waarna ze de gemaakte borden en mokken cadeau doet aan vrienden. Daarnaast komt ze na een drukke dag ook tot rust in haar moestuin.

Macha (23) – Student uit Tessenderlo

Macha (23) - © VRT
Macha (23) – © VRT

Macha is een studente handelswetenschappen die op tweejarige leeftijd samen met haar mama van Rusland naar Limburg verhuisde. Ze is sportief en wil later CEO worden van haar eigen bedrijf.

An (40) – Bankbediende uit Kuurne

An (40) - © VRT
An (40) – © VRT

An werkt als operational risk manager bij de bank. Ze verhuisde voor de liefde naar Kuurne, waar ze is getrouwd met Bianca en ook plusmama is van twee dochters. An houdt van basketbal en lekker koken voor familie en vrienden.

José Miguel (37) – HR-manager uit Antwerpen

José Miguel (37) - © VRT
José Miguel (37) – © VRT

José Miguel is van Spaanse afkomst en geboren en getogen op het Kiel in Antwerpen. Samen met zijn vriend Gary zorgt hij voor hun twee kanaries Raya en Cometa. José is HR-manager in een groot bedrijf, waar hij er vooral voor wil zorgen dat alle medewerkers zich goed in hun vel voelen.

Vera-Maria (64) – gepensioneerd uit Tielt

Vera-Maria (64) - © VRT
Vera-Maria (64) – © VRT

Na veertig jaar te hebben gewerkt in de modesector geniet Vera-Maria nu van haar pensioen. Ze schreef zich in drie vrouwenverenigingen, twee koren en speelt ook elke week met haar kleindochter.

Ken (28) – Paukenist Opera Vlaanderen uit Antwerpen

Ken (28) - © VRT
Ken (28) – © VRT

Ken trommelt professioneel op de pauken van de opera in Antwerpen en Gent. Naast een gepassioneerde muzikant, is hij ook een Kempenzoon in hart en nieren. Hij houdt van feestjes, Tomorrowland, tennis en paddel.

Jan (56) – Postbode uit Maldegem

Jan (56) - © VRT
Jan (56) – © VRT

Jan is een postbode die elke dag om vier uur ’s ochtends vroeg zijn ronde doet tussen de Oost-Vlaamse velden. Hij is vader van twee jonge twintigers, speelt gitaar en luistert naar metalmuziek.

Astrid (26) – Urban Influencer uit Mechelen

Astrid (26) - © VRT
Astrid (26) – © VRT

Astrid is de dochter van twee stadsgidsen en zet deze familietraditie op een moderne manier verder in Mechelen. Thuis heeft ze een creatieve studio waarin ze aan borduren, pixel art en schilderen doet. Als jaarlijkse vakantie gaat ze naar Graspop Metalmeeting in Dessel.

Migel (34) – Verzorger begraafplaats uit Beringen

Migel (34) - © VRT
Migel (34) – © VRT

Migel zorgt ervoor dat de acht begraafplaatsen van Beringen er piekfijn bijliggen. Hij graaft ook de graven en probeert waar mogelijk de mensen bij te staan in hun verdriet. Daarnaast is hij een groot supporter van Real Madrid en gaat hij geregeld naar een wedstrijd kijken. Samen met zijn vrouw heeft hij ook net een hond gekocht.

Gingia (32) – Heeft twee horecazaken in Putte en Mechelen

Gingia (32) - © VRT
Gingia (32) – © VRT

Gingia is een bezige bij. Ze heeft een horecazaak in Putte, waar ze de Belgische keuken serveert en een zaak in Mechelen met Afrikaanse Street Food. Ze heeft een man en twee kindjes en verzamelt kledij en verzorgingsproducten om op te sturen naar Congo. In haar vrijetijd trekt ze haar loopschoenen aan.

Diana (38) – Administratief bediende uit Houthalen

Diana (38) - © VRT
Diana (38) – © VRT

Diana is administratief bediende met drie bijberoepen. Ze is duikinstructeur, hondencoach en geeft ook nog cursussen EHBO aan bedrijven. Haar lievelingsplek om te duiken is de Noordzee, omdat daar veel wrakken liggen. Ze heeft ook een kat als huisdier.

Abdi (38) – Technisch Logistiek Coördinator uit Asse

Abdi (38) - © VRT
Abdi (38) – © VRT

Abdi werkt in hartje Brussel bij Bruzz. Hij is getrouwd, heeft een zoontje van twee en rijdt graag met de motor. In zijn vrije tijd volgt hij een opleiding tot brandweerman en is hij een schrijnwerker.

Reuben (33) – Barista uit Antwerpen

Reuben (33) - © VRT
Reuben (33) – © VRT

Reuben is gepassioneerd door koffie en gebak en heeft een eigen mobiele koffiebar. Hij woont samen met zijn vriendin, twee katten en twee kameleons en maakt in zijn vrije tijd elektronische muziek.

Lieven (54) – Vastgoedmakelaar uit Sint-Gillis-Waas

Lieven (54) - © VRT
Lieven (54) – © VRT

Lieven is al meer dan twintig jaar zelfstandig vastgoedmakelaar en een sociaal persoon. Elk jaar gaat hij met vrienden naar meer dan tien zomerfestivals en hij verwent ook graag zijn twee petekinderen.

Het nieuwe seizoen van 1 jaar gratis, vanaf donderdag 2 december 2021 om 20.40 uur op Eén.

Toon meer

Gerelateerde berichten