Quantcast
Televisie

Eenmaal Andermaal: Julie Van den Steen en Conner Rousseau gaan op koopjesjacht met Axel en Jacques

In de tweede aflevering van Eenmaal Andermaal, gaat Julie Van den Steen op koopjesjacht met Axel Daeseleire en laat Jacques Vermeire zich rondrijden door Conner Rousseau. Welk duo maakt het meeste winst op de veiling?

Vorige week zagen 614.000 kijkers (met een marktaandeel van 27,8%, VVA 18-54, live+uitgesteld) hoe Jacques Vermeire & Kamal Kharmach het meeste winst maakten met hun aangekochte objecten. In een nieuwe aflevering kan Axel Daeseleire revanche nemen. Deze keer krijgt hij de hulp van Julie Van den Steen en Jacques laat zich bijstaan door Conner Rousseau.

Met een budget van 750 euro schuimen ze rommelmarkten en antiekwinkels af, op zoek naar drie objecten die ze elk voor een zo groot mogelijk bedrag moeten doorverkopen. Axel en Julie botsen al meteen op een oude motor die ze mooi vinden. De verkoper vraagt er 500 euro voor, waarop Axel het kruisbeeld dat aan zijn hals hangt in zijn mond steekt. Dat is het afgesproken teken dat Julie moet afpingelen en daar is ze naar eigen zeggen niet heel sterk in.

Nadien laten Axel en Julie hun oog vallen op een boekenmolen die er echt antiek uitziet. Julie had slechts 50 euro in gedachten, maar de verkoper vraagt er 250 euro voor en dus moet ze opnieuw afpingelen.

Jacques heeft er ook opnieuw zin in. Hij en Conner vinden al snel een vrijmetselaarsring met bijhorende wandelstok en een, hopelijk, authentieke gotische kist. Na het nodige restauratiewerk in het atelier van de zussen Cools is het erop of eronder. Zal Jacques deze aflevering opnieuw winnen of steekt Axel hem nu de loef af?

Bekijk hieronder de preview van de aflevering:

Eenmaal Andermaal, woensdag 17 november 2021 om 20.40 uur bij VTM.

Lees ook: Wie heeft de beste neus voor gouden zaken in Eenmaal Andermaal?

Toon meer

Gerelateerde berichten