Deze deelneemster van Miss Belgian Beauty krijgt een nieuwe voordeur

Foto: Fonny Gijsels

In 1995 nam Joyce De Troch deel aan de Miss Belgian Beauty verkiezingen, maar ze won niet. Vandaag is Joyce De Troch jarig en wordt ze 50 jaar. Joyce heeft heel wat mogen presenteren en speelde ook mee in ‘Verschoten & Zoon’. Ze maakte enkele jaren deel uit van de meidengroep Opium. Proficiat Joyce!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.