Drie nieuwe deelnemers aan ‘De Slimste Mens Ter Wereld’

Aster Nzeyimana presenteert het nieuwe seizoen van Extra Time - © VRT presenteert het nieuwe seizoen van Extra Time - © VRTAster Nzeyimana presenteert het nieuwe seizoen van Extra Time - © VRTAster Nzeyimana, Extra Time

Na de bekendmaking van Xander De Rycke vorige week, worden drie nieuwe namen onthuld voor het nieuwe seizoen van ‘De Slimste Mens Ter Wereld’.

De eerste is Aster Nzeyimana (30), sportjournalist en presentator: “Sinds we samen in ‘The Masked Singer’ hebben gezeten, hangt Erik elk jaar aan de lijn en eindelijk is het gelukt om een gaatje in de agenda te vinden! De redactie is al langs geweest om mij te trainen, dus nu is het voor echt. Ik wil mij vooral super hard amuseren en tussen het lachen door enkele goede antwoorden geven. Kijk er naar uit!”

Vervolgens zal ook Bo Van Spilbeeck (65), auteur en voormalig journaliste, meedoen. Bo vertelt: “Zo’n zes jaar geleden stelde Erik mij voor de eerste keer de vraag om mee te doen. Een jaar later volgde nog een keer, en daarna opnieuw. Maar zolang ik bij VTM werkte, was dat wat lastig. Nu ik een vrije vogel ben, heb ik direct “ja” gezegd. Ik ben ook een gepensioneerde vogel… Dat geeft me misschien meer tijd om me voor te bereiden.”

De derde nieuwkomer is topmodel Hannelore Knuts (46): “Ik heb heel snel toegehapt want ik had geen zin in die twijfel van “Zou ik of zou ik niet?”. Ik heb ondertussen een placemat met de kaart van Europe en een met de wereldkaart gekocht, die van België had ik al. Mijn zoontje zal me de komende maanden tijdens het eten ondervragen en het dessert wordt een extra portie journaal en Karrewiet.”

Wie de andere deelnemers zijn wordt later bekendgemaakt.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.