Dimitri moet het Big Brother-huis verlaten

Dimitri in Big Brother - © SBS BelgiumDimitri in Big Brother - © SBS BelgiumDimitri, Big Brother

Nawel, Dimitri en Salar waren deze week genomineerd, maar het is Dimitri die het huis moet verlaten. Nawel werd als eerste vrijgesteld van de nominatie met de meeste stemmen van de kijker.

Na vijf weken moet Dimitri het Big Brother-huis verlaten. Na zijn afscheid van het huis is hij heel emotioneel: “Je maakt vrienden en wil natuurlijk niet naar huis. Ik heb mezelf van een andere kant laten zien, dat ik niet wou. Ik heb me laten meeslepen door anderen en ben helemaal niet zo in het echte leven.”

Na zijn vertrek zijn de bewoners het Big Brother-huis ook heel emotioneel. Vooral Salar en Vera hebben het moeilijk dat hij het huis heeft moeten verlaten.

Bridget confronteert hem dat hij met de gevoelens van Vera aan het spelen was, maar daar is hij zich niet bewust van: “We leren elkaar kennen op een andere manier. Normaal zit je niet 24/7 bij elkaar en ik zou mezelf niet wegcijferen voor anderen.” Na Big Brother gaan ze elkaar sowieso nog zien. Tobias mag van hem winnen.

Big Brother is 24/7 live te volgen op het nieuwe kanaal Play247 of elke werkdag om 19.35 uur op Play4. De liveshow is elke zaterdag om 20.00 uur te zien op Play4, GoPlay en Play247.

Niks missen van Big Brother 2022? Word lid van onze Facebook-groep!

Lees ook: Big Brother: Terugblik op Judgement week en Dimitri moet het huis verlaten

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.