Hell week in Big Brother: “Leven in mijn huis is geen vakantie”

Hell week in Big Brother - © SBS BelgiumHell week in Big Brother - © SBS BelgiumHell week, Big Brother

Na ‘Judgement week’ is het tijd voor ‘Hell week’. De bewoners zullen geconfronteerd met horroropdrachten en nog beperktere luxe. Ze zullen moeten strijden voor warm water en verwarming…

De strijd barst nu écht los in Big Brother, want na ‘Survival Week’, ‘Surprise Week’, ‘Break-up Week’ en ‘Judgement Week’ moeten de bewoners letterlijk overleven in ‘Hell Week’. Ze zullen nog meer dan ooit moeten strijden voor luxe, hun koffers, eten, warm water en verwarming en krijgen enkele helse horroropdrachten voorgeschoteld. Wie zal de week overleven?

Big Brother is 24/7 live te volgen op het nieuwe kanaal Play247 of elke werkdag om 19.35 uur op Play4. De liveshow is elke zaterdag om 20.00 uur te zien op Play4, GoPlay en Play247.

Niks missen van Big Brother 2022? Word lid van onze Facebook-groep!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.