Dina Tersago: “Daar worstelt elke carrièremoeder mee”

Foto: VTM

Als veel gevraagde presentatrice bij VTM heeft Dina Tersago het natuurlijk ontzettend druk. Daarvoor heeft ze niet altijd evenveel tijd voor haar zonen Thor en Isak. Al probeert ze geen afwezige moeder te zijn.

“Een goede werk-privébalans vinden, da’s iets waar elke carrièremoeder mee worstelt, denk ik. Je wordt al snel overvallen door het gevoel dat je aan het ‘multiprutsen’ bent. Je bent met zoveel dingen tegelijk bezig dat je het gevoel krijgt dat je niets tot een goed einde brengt. Als moeder heb ik meer dan eens het gevoel gehad dat ik mezelf in 101 stukjes heb opgedeeld, en zelfs dat was niet genoeg”, zegt ze in Tv Familie.

Gelukkig hebben haar zoontjes niet te klagen over hun mama en zeggen ze vaak dat ‘gewoon goed’ ook ‘goed genoeg’ is.

“Als moeder is perfectie iets dat je nastreeft, maar zelden bereikt. Het is belangrijk om ook mild voor jezelf te zijn en te beseffen dat je niet alles onder controle kunt hebben.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.