Ze Zeggen Dat… Dina en Andy jou zoeken

Dina Tersago presenteert nieuw VTM-programma Huis Gemaakt - © DPG MediaDina Tersago presenteert nieuw VTM-programma Huis Gemaakt - © DPG Media

Het vierde seizoen van het VTM-programma ‘Ze Zeggen Dat’ is nog niet helemaal ten einde, of de programmamakers zijn al volop aan seizoen vijf aan het werken. Dat blijkt uit een oproep die ze lanceerden op de website figuratie.be.

Daaruit blijkt dat de tv-makers onder meer op zoek zijn naar: Mannen met een volle haardos die ervoor openstaan om zich kaal te scheren, sportieve vrouwen voor een onderzoek over het nut van sportondergoed, vriendengroepen vanaf twee personen en gezinnen of koppels.

Mensen die zich dus geroepen voelen om eens mee te werken aan een VTM-programma weten dus waar ze terechtkunnen. En wie weet zie je presentatoren Andy Peelman en Dina Tersago straks dan wel in levenden lijve.

https://figuratie.be/production.php?p=12227

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.