Dina Tersago: “Dat is een belangrijke reden om op te staan”

Foto: VTM

Je kan pas echt gelukkig zijn als je je ook goed voelt in je relatie. Dina Tersago voelt zich een echt mensenmens en haar relatie met mensen heeft altijd een grote invloed gehad op haar geluksgevoel.

“Ik ben een mensenmens. Da’s al duidelijk geworden in de bijna twintig jaar dat ik ‘Boer zkt Vrouw’ presenteer. Ik vind het boeiend om onder de mensen te zijn en naar hun verhalen te luisteren. Dat mijn man en ik voor een kangoeroewoning kozen, toont ook aan dat we sociale mensen zijn. ‘Hoe meer zielen, hoe meer vreugde’ zou mijn levensmotto kunnen zijn. Maar met het ouder worden, heb ik gemerkt dat ik ook goed alleen kan zijn. Vroeger zou ik in mijn vrije tijd gegarandeerd gezelschap hebben opgezocht, nu kan ik ook genieten van mijn eigen gezelschap en de rust”, zegt ze in Tv Familie.

Door mama te worden staat Dina nog veel gelukkiger in het leven. Ze staat dan wel niet meer zelf in het middelpunt van de wereld, maar ze staat haar plaats met plezier af aan haar twee kinderen.

“Kinderen hebben is een gelukzalig gevoel dat met geen woorden te beschrijven valt. Het geeft ook een gevoel van zingeving, want elke ochtend heb je een reden om op te staan. Tegelijk maakt het je ook ontzettend kwetsbaar.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.