Dina Tersago: “Ik heb mijn visie moeten bijschaven”

Foto: VTM

“Van één ding was ik heel zeker in mijn leven: op een dag wil ik mama worden”, vertelt VTM-presentatrice Dina Tersago desgevraagd aan Story. “Maar je kan op voorhand niet inschatten hoe dat gaat zijn. Ik heb mijn visie over het moederschap dan ook al wat moeten bijschaven.

“Vroeger dacht ik dat er bepaalde regels moesten zijn, zoals de kinderen die in hun eigen bed slapen, maar ik ben daarvan afgeweken omdat ze nood hadden om bij mama in bed te kruipen. Ik ga meer op mijn gevoel af, al moet ik ook toegeven dat dat me soms in de steek laat”, zegt Dina. “Het ouderschap is dus nog altijd een zoektocht.”

“Ik zie mijn kinderen heel graag, maar het is zeker niet evident om altijd mama te zijn”, voegt ze daar nog aan toe. “Als ik moe ben, durf ik al eens wat sneller kwaad te worden. Achteraf denk ik dan: ik had niet zo mogen uitvliegen. Maar mijn jongens hebben best veel energie en eisen mijn volle aandacht op”, besluit Dina.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.