Dit maakt Helmut Lotti gelukkig

ByLisa Paulussen

27 oktober 2023
Foto: Peter De Smedt

Helmut Lotti haalt zijn geluk van de mensen die hem omringen. “Ik spreek geregeld met vrienden af om iets te gaan eten, nieuwe dingen op de menukaart uit te proberen of samen een dobbelspel te spelen. Gezellig!”

Ook met zijn dochter Messalina heeft hij een sterke band al beseft hij dat hij veel afwezig was in haar jeugd. Nu proberen ze zoveel mogelijk samen dingen samen te doen. “Zoals wandelen in de Ardennen en samen op café gaan. Ze komt ook naar mijn concerten kijken en we werken samen aan een videoclip voor mijn nieuwe nummer The Darkness.”, vertelt hij aan ‘Gazet Van Antwerpen’.

Lotti is graag alleen maar laat zich al eens graag verrassen door zijn omgeving waar hij zich op dat moment bevindt. Ook lukraak met iemand beginnen babbelen maakt hem gelukkig. “Bijvoorbeeld met de persoon aan de tafel naast mij in een restaurant.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.