Dit nieuwe personage ziet u binnenkort in Familie op VTM

Een onverwachte tv-comeback. Elf jaar na ‘Thuis’, duikt Patsy Van der Meeren (43) straks op in ‘Familie’ als poetshulp Gloria. Patsy bleef geloven om heropgevist te worden in de acteerwereld, maar haar vaste job in de pr-omgeving geeft ze niet op. Dat zegt ze deze week in Dag Allemaal. 

Patsy heeft deze week haar eerste draaidag, maar ging alvast even langs om het scenario door te nemen. “Ik kwam met een klein hartje toe”, zegt ze. “Maar iedereen is zo lief en vriendelijk, dat ik me meteen welkom voelde.”

Poetsvrouw van Peter Van Den Bossche

In april maakt Gloria, het personage dat Patsy gaat spelen haar intrede in Familie. Ze wordt ontslagen bij het poetsbureau van Fashion en kan dan bij hem aan de slag. Gloria is een flamboyante vrouw met het hart op de tong. Ze zegt altijd tegen iedereen haar gedacht.

Ook Ian Thomas maakt binnenkort zijn intrede bij Familie.

Familie, elke werkdag om 20:00 bij VTM.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.