Dit verzet de gedachten van Ruth Beeckmans

ByMudoo

3 juli 2024
Foto: VTM

In april 2022 verloor Ruth Beeckmans totaal onverwacht haar man Gary. Hij stierf aan hartfalen, waarna Ruth en hun dochters Charlie-Sue en Cobey-Mae verslagen achterbleven. Na de dood van haar grote liefde, deed Ruth het een tijd bewust kalmer aan, maar inmiddels is haar agenda terug goed gevuld.

“Ik denk ook dat het goed is dat ik weer volop aan het werken ben”, zegt Ruth in Story. “Niet alleen als voorbeeld naar mijn kinderen toe – dat mama, ondanks de baggage die ze meedraagt, vooruit wil in het leven – maar ook voor mezelf. Als ik veel omhanden heb, verzet dat mijn gedachten. Thuis zitten lost niets op, al blijft het gemis groot”, legt ze uit.

“De kinderen en ik proberen onze puzzel opnieuw te leggen, maar dat ene stukje – mijn man Gary dus – is onvervangbaar. Dat zal voor altijd pijn doen. Het is en blijft een verwerkingsproces met vallen en opstaan”, verzekert Ruth. “Gelukkig word ik omringd door mensen die ik graag heb en die het ook begrijpen wanneer ik er nog eens onderdoor zit”, aldus de actrice.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByMudoo