Drie nieuwe personages maken intrede in Thuis

Bram Spooren (Ilias) in Thuis - © VRTBram Spooren (Ilias) in Thuis - © VRTBram Spooren (Ilias) in Thuis - © VRT

In Thuis maken we kennis met drie nieuwe jonge personages. Afgelopen dinsdag maakte het rebelse neefje van Dieter, Ilias (Bram Spooren) zijn intrede en vanavond verschijnt ook Niels (Wannes Lacroix) samen met zijn zus Silke (Ivana Noa) in de soap.

Deze week verschijnen er drie nieuwe gezichten in Thuis. We maakten reeds kennis met Ilias, het neefje van Dieter, vertolkt door Bram Spooren, maar vanavond doen er nog twee nieuwe personages hun intrede in de populaire soap: broer en zus Niels en Silke, gespeeld door Wannes Lacroix en Ivana Noa.

Het duo meldt zich als jobstudent tijdens de druivenpluk bij Stevenson en ontmoet daar Ilias, die ook een centje wil bijverdienen. De drie nieuwe gezichten spenderen dus veel tijd met elkaar op de set, maar zijn ook goede vrienden wanneer de camera’s niet draaien.

“Het voelde heel snel vertrouwd,” vertelt Bram. “Het helpt dat we samen aan dit avontuur begonnen zijn.” Volgens Ivana was de klik tussen het drietal er al op de auditie: “Ik ben zo blij dat we het samen zijn geworden.”   

De drie nieuwelingen werden bovendien ook warm onthaald door de volledige cast. Volgens Wannes is het heel leerrijk om met de vaste waarden van Thuis te mogen spelen: 

“Ze zorgen ervoor dat we beter presteren. Tussen het draaien door mag er zeker gelachen worden. Dit is de perfecte eerste job voor ons: leren en amuseren in het populairste tv-programma van Vlaanderen.” 

Wannes Lacroix

Ontdek hieronder meer over de drie nieuwe Thuis-acteurs:

 Ivana Noa

 De achttienjarige Ivana Noa uit Antwerpen speelt de charmante, maar geslepen Silke Le Grand in Thuis.

“Mijn ouders en zus zitten vrijdag met hun neus tegen de tv gedrukt. Ze zijn ontzettend trots. Ik herken mezelf toch wel een beetje in mijn personage. We zijn beiden heel ambitieus, maar ik ben niet sluw en opportunistisch. Silke durft wel eens met iemands voeten te spelen om haar zin te krijgen. Dat is toch niet wie ik ben.”  

Ivana Noa

Wannes Lacroix  

Naast Ivana maakt ook The voice 2019-finalist Wannes Lacroix zijn intrede, als Niels Le Grand. De twee konden het ook meteen goed met elkaar vinden. 

“In de serie spelen we een tweeling, maar ook naast de set hebben wij een soort broer-zus-connectie. Toen ik de rolbeschrijving las, wist ik dat het iets voor mij was. Niels is misschien wat meer gereserveerd dan ik. Hij is iemand die goed wil doen voor zijn omgeving, en zijn zus tegen iedereen en alles zal beschermen.” 

Wannes Lacroix

Bram Spooren 

Eerder deze week dook Ilias Pauwels al op in de reeks met de openingszin: “Ah, hier sé, daar sé! Nonkel Didi” 

“Ilias is een speelvogel die af en toe wat stoten uithaalt. Ik ben veel minder impulsief dan hij is, maar het verschil tussen ons maakt het net zo leuk om hem te mogen spelen. Hij rijdt er wat de kantjes van af en bedoelt het nooit kwaad, maar het resultaat is dat hij wel vaak het deksel op de neus krijgt.” 

Bram Spooren

 Thuis, elke weekdag om 20.10 uur op Eén en VRT NU.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.