Duikt Jonas volgend seizoen weer op in ‘Familie’?

Op het nieuwe seizoen van ‘Familie’ is het nog een maandje wachten, maar David Cantens (38), die de rol van Jonas op zich neemt, zou in het najaar opnieuw in de soap opduiken.

David Cantens is nog een relatief nieuw gezicht in ‘Familie’. Vorig seizoen dook hij voor het eerst op als Jonas, de broer van Robyn. Waarna hij enkele maanden later alweer verdween uit de verhaallijnen: zijn personage moest namelijk naar de gevangenis na een mislukte overval. 

Als we de geruchten mogen geloven, zal Jonas de cel vermoedelijk mogen verlaten volgend seizoen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.