Stan Van Samang krijgt eigen programma op VTM

Stan Van Samang (40) krijgt dit najaar zijn eigen programma. In ‘Studio Stan’ op VTM luistert hij dit najaar naar de kleine en grote verhalen van gewone mensen. Onder begeleiding van topmuzikanten als Kris Wauters laat hij hen hun favoriete liedje inblikken.

“‘Studio Stan’ is ontzettend eenvoudig en precies daardoor zo geniaal, vind ik zelf”, zegt Stan aan HLN. “Ik mag mensen ontvangen die een geweldige boodschap of verhaal hebben, en daar een liedje bij willen opnemen. Geholpen door topmuzikanten en producers als Kris Wauters, Jeroen Swinnen en Steve Willaert. Muziek gaat altijd over emoties. Soms heel klein, soms heel groot. Ik dien als luisterend oor voor wat al die mensen te vertellen hebben.”

Studio Stan, later dit najaar bij VTM.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.