Quantcast
Televisie

Eenmaal Andermaal: Luc Appermont en Bart Kaëll zijn elkaars concurrenten

In de derde aflevering van Eenmaal Andermaal rijden Jacques Vermeire en Axel Daeseleire naar de Marollenwijk met showbizzkoppel Luc Appermont & Bart Kaëll. Welk duo doet de beste koopjes?

Onderweg pikt Jacques Luc Appermont op en Bart Kaëll stapt in bij Axel. De twee duo’s starten hun zoektocht naar drie goedkope, verborgen parels met een budget van 750 euro op het Vossenplein in Brussel. Alvorens het koppel van elkaar gescheiden wordt, geeft Luc nog snel een boodschap door aan Bart: “Voor ons privé: als je een grote spiegel met een voet ziet voor in onze hal: kopen, hé?

Luc en Jacques kopen op het Vossenplein een art deco cache pot en een kleine aquarel en gaan nadien in de straten van de Marollen verder op schattenjacht. Bart en Axel hebben twee Delftse borden en een Afrikaans beeldje op de kop kunnen tikken. De twee duo’s moeten elk nog één object vinden en lopen elkaar tegelijkertijd in dezelfde antiekwinkel tegen het lijf en er is ook een grote blinkende spiegel aanwezig.

Axel en Bart nemen een groot risico met een uitgave van 650 euro voor een grote opgezette kop van een koedoe. Na een kleine restauratie worden de zes objecten van de twee duo’s aan de hoogste bieder geveild bij het Gentse veilinghuis Loeckx. De spanning is te snijden. Wie maakt de grootste winst?

Bekijk hieronder de preview van de aflevering:

Eenmaal Andermaal, woensdag 24 november 2021 om 20.40 uur bij VTM.

Lees ook: Eenmaal Andermaal: Julie Van den Steen en Conner Rousseau gaan op koopjesjacht met Axel en Jacques


Toon meer

Gerelateerde berichten