Eerste beelden van langverwachte VTM-reeks Billie vs Benjamin

Billie vs Benjamin - © DPG MediaBillie vs Benjamin - © DPG MediaBillie vs Benjamin - © DPG Media

In Billie vs Benjamin, het comedy drama van de makers van Studio Tarara en Safety First, volgen we het linkse meisje Billie en de rechtse jongen Benjamin die halsoverkop verliefd worden op elkaar. Eerder kondigde Streamz de komst van de VTM-reeks al aan, maar nu lost het streamingplatform ook een nieuwe trailer.

Billie en Benjamin ontmoeten elkaar wanneer ze allebei op vrijgezellenweekend aan zee zijn. Ze lijken een match made in heaven. Tot een banale discussie de linkse ‘trut’ in Billie en de rechtse ‘lul’ in Benjamin naar boven haalt. De verliefdheid tussen hen is groot, maar hun tegenstellingen dreigen al snel nog groter te worden.

Charlotte Timmers en Ward Kerremans spelen in deze gloednieuwe serie naast andere toppers als Jeroen Perceval en Joke Emmers, en ook muzikant Ruben Block vertolkt een belangrijke rol als verteller. Perceval vertolkt Tommie, de beste vriend van Benjamin, een flapuit die niet op zijn mondje gevallen is en vaak politiek incorrect uit de hoek komt. Emmers is Marie, de beste vriendin van Billie, een fanatieke veganist en wereldverbeteraar. En Ruben Block, oftwel de man in de strandstoel? Die praat de serie op eigenwijze manier aan elkaar.

Billie vs Benjamin viel eerder dit jaar in september al in de prijzen. De serie werd verkozen tot Beste Serie op het International TV Series Festival in Berlijn en beleefde daar ook zijn wereldpremière.

Billie vs Benjamin werd geschreven door Tim van Aelst en David Vennix en geregisseerd door Tim Van Aelst en Dries Vos. De reeks is een co-productie van Shelter (Wat Als?, Safety First en Studio Tarara) en VTM, met de steun van het Vlaams Audiovisueel Fonds. De reeks zal vanaf 17 januari 2022 eerst bij Streamz en later bij VTM te zien zijn.

Lees ook: Streamz lanceert gloednieuwe VTM-reeks Billie vs Benjamin

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.