Quantcast
EntertainmentKids

Eerste live-audities voor K2 Zoekt K3 gaan van start

De inschrijvingen voor de zoektocht K2 Zoekt K3 zijn afgesloten. Met meer dan 22.690 inschrijvingen is Studio 100 begin vorige week gestart aan het selectieproces voor een opvolger van Klaasje. Vanaf eind april/begin mei zullen zowel in Vlaanderen als in Nederland de live-audities voor het nieuwste K3-lid plaatsvinden. K3-leden Hanne en Marthe zullen nauw betrokken worden bij het selectieproces.

De zoektocht naar de vervanger of vervangster van Klaasje is enorm populair. Uit de 22.690 inzendingen maakte Studio 100 begin vorige week al een eerste selectie. Aan de geselecteerden werd gevraagd om extra gegevens en materiaal tegen zondag 21 maart middernacht door te sturen. Iedereen die dit gedaan heeft moet de komende weken goed zijn mail- en spambox in de gaten houden. Indien je geselecteerd bent, ontvang je voor eind april bericht.
Net als in 2015 zullen de live-audities zowel in Nederland als in Vlaanderen plaatsvinden.

Hoeveel deelnemers er in totaal zullen worden uitgenodigd voor de live-audities, is nog niet bekend gemaakt. Studio 100 zal ervoor zorgen dat alle audities coronaproof verlopen. Daarnaast zal de jury op afstand van elkaar zitten en zullen de kandidaten niet met elkaar in contact komen.

Een selectie na de live-auditie van mei geeft de kandidaten een plaats in het geplande tv-programma. VTM onderzoekt op dit moment samen met de Nederlandse zender SBS6 of ze een mooi programma kunnen maken over de zoektocht naar de nieuwe K3. Net zoals vijf jaar geleden. Over de inhoud en het verdere verloop van programma volgt binnenkort meer.

K2 Zoekt K3, binnenkort bij VTM.

Lees ook: Inschrijvingen opvolger Klaasje van K3 sluiten af

Toon meer

Gerelateerde berichten