Familie: De stoppen slaan door bij Véronique

Foto: VTM

Véronique slaan de stoppen helemaal door. Lars kan nog net een drama voorkomen. Wanneer inspecteur Kennis opdaagt, praat Véronique bijna haar mond voorbij. Samira wil de trouw uitstellen. Ilja en Jamila proberen dat idee uit haar hoofd te praten. Mieke heeft een idee over wie Niko kan coachen.

‘Familie’, vanavond om 20u bij VTM

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.