Familie: Een pittige discussie verpest de sfeer bij Véronique

ByLisa Paulussen

22 november 2023 , ,
Foto: VTM

Samira denkt dat Emiel klaar is om volgende week al zijn theoretisch examen af te leggen. Vanessa vindt dat een goed idee, Benny niet. Emiel zelf heeft stress. Véronique krijgt Cédric en Yoko over de vloer voor haar verjaardag. De stemming dreigt echter uit de hand te lopen door een pittige discussie.

Familie, vanavond om 20u05 bij VTM

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.