Nora Gharib weigert te kiezen

ByLisa Paulussen

22 november 2023
Nora Gharib in Later als ik groot ben - © DPG MediaNora Gharib in Later als ik groot ben - © DPG MediaNora Gharib in Later als ik groot ben - © DPG Media

Samen met Aaron Blommaert heeft Nora Gharib probleemloos de presentatiefakkel van ‘The Voice Kids’ op VTM overgenomen. Hoewel ze dat bijzonder fijn vindt, weigert Nora te kiezen voor een van haar passies: acteren, presenteren en zingen.

“Een paar jaar geleden kreeg ik nochtans te horen: ‘Je zal moeten kiezen. Zingen, acteren en presenteren, je kan ze niet allemaal doen’”, klinkt het in Dag Allemaal “Maar naar die raad heb ik gelukkig niet geluisterd.”

“Ik ben nu een vast VTM-gezicht, er is een toffe klik. Maar bij de contractbespreking heb ik gezegd dat ik wou blijven acteren”, zegt Nora. “En dat mocht, die vrijheid is er. Gelukkig, want er komt een vervolg op ‘Patser’. In 2024 beginnen we te draaien. Ik ben blij dat ik toen heb gezegd dat ik niet ging kiezen tussen acteren en presenteren. Ik heb die afwisseling nodig”, besluit het tv-gezicht.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.