Familie: Lars gedraagt zich vreemd

ByLisa Paulussen

23 januari 2023 , ,
Familie; aflevering 6680 op 8 december 2020 bij VTM. Op de foto: Sandrine André (Véronique), Aaron Blommaert (Raven) & Kurt Rogiers (Lars)

Elena laat een voicemail achter voor Véronique. Raven vindt dat Lars zich vreemd gedraagt. Samira ontdekt dat Brahim samen met Jamila zijn biologische vader is gaan opzoeken. Jelle is bezorgd dat Brahim in de problemen zal komen met zijn werk.

‘Familie’, vanavond om 19u55 op VTM

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.