Wittekerke: Frank begint een nieuw leven

Foto: VTM

Frank is blijkbaar echt van plan een nieuw leven te beginnen. Tussen Nellie en Ronnie gaat het steeds minder goed. Patsy en Wielemans kunnen het daarentegen steeds beter met mekaar vinden, net als Georges en Paula. Annie wil nog steeds niet geholpen worden. Tegen beter weten in houdt ze vol dat ze Jos met voorbedachte rade heeft vermoord.

‘Wittekerke’, vandaag om 14u10 bij VTM

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.