Familie: Raven ontdekt de oorzaak van zijn verslaving

ByLisa Paulussen

10 januari 2024 , ,
Foto: VTM

Raven beseft wat de oorzaak van zijn verslaving was. Hij krijgt de steun van Lars en van zijn vrienden bij Reset. Véronique wil een vrouwelijke psycholoog, maar die zijn allemaal bezet. Ze krijgt een paniekaanval in de lift. Zjef denkt dat Elien, een oude vriendin van hem, weleens de ware zou kunnen zijn voor Niko. Samen met Rudi regelt hij een verrassingsetentje.

Familie, deze avond om 20u05 bij VTM

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.