Familie: Yoko breekt bij Vanessa

ByLisa Paulussen

22 februari 2023 ,
Familie: aflevering 6995 op dinsdag 19 april 2022 - © DPG MediaFoto: DPG MediaFamilie: aflevering 6995 op dinsdag 19 april 2022 - © DPG Media

Samira probeert tolerant te zijn voor Eddy’s aanwezigheid ten huize Coppens. Lars besluit de rollen om te keren en zet zelf de achtervolging in. Terwijl Cédric teleurgesteld is, breekt Yoko in het bijzijn van Vanessa.

Familie, vanavond om 20u05 bij VTM

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.