Wittekerke: Ronnie en Nelle willen meer tijd voor elkaar

Foto: VTM

Nu Veerle bij haar grootmoeder is, hopen Ronnie en Nellie iets meer tijd te hebben voor mekaar. De kinderen denken daar anders over. Tussen Chris en Astrid gaat het steeds slechter. Chris denkt er zelfs aan naar zijn vader terug te keren. Marcel heeft, tot groot ongenoegen van Katrien, Tanja als nieuwe dienster aangenomen. Ondertussen bereidt hij zich, met de deskundige hulp van Frank en Veronique, voor op de komst van zijn nieuwe vriendin. Bob verneemt waarom Bart naar Wittekerke is gekomen.

Wittekerke, deze middag om 14u10 bij VTM

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.