Familie: Yoko kan Cédric niet missen

ByLisa Paulussen

20 januari 2023 , ,
Foto: VTM

Yoko is toch bij Cédric blijven slapen omdat ze elkaar niet kunnen missen. Mieke en Niko zijn het beu dat ze niet op Rudi en Zjef kunnen rekenen en confronteren hen met hun frustraties. Benny komt iets te weten, maar besluit dat voor Samira te verzwijgen.

‘Familie’, vanavond om 19u55 op VTM

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.